S500 Acti Plus

Zlepšující přípravek pro vysokou toleranci výrobního procesu

  • přípravek založený na unikátních emulgačních a enzymatických systémech přímo vyráběných v Puratos
  • velmi rychle a v optimální míře obnovuje strukturu lepku
  • eliminuje nepříznivé vlivy (rozdílná kvalita mouky, časy a teploty kynutí apod.)
Výhody pro zákazníka
  • konstantní a prvotřídní kvalita výrobků
  • vysoká odolnost těsta
  • naprosto bezpečný výrobní proces
  • univerzální použití
Výhody pro spotřebitele
  • delší čerstvost a trvanlivost pečiva

Prémiový zlepšující přípravek pro všechny druhy pečiva S500 Acti Plus zajistí zpevnění těsta, odolnost proti plísním a delší čerstvost pečiva. Podporuje vynikající vlastnosti při manipulaci s těstem, skvělou fermentační toleranci a jemnou strukturu pekařských výrobků s dobrým objemem a prodlouženou trvanlivostí.

Dávkování: 0,5 %

Objevte související produkty

O-Tentic Durum

Aktivní pekařská ingredience založená na originálním kvasu. Dává pečivu specifické aroma a texturu, které jsou typické pro velmi dlouhé časy zrání.

Acti-Fresh

Maxiální čerstvost od prvního dne až do konce doby trvanlivosti

Malz Super

Zlepšující přípravek pro běžné pšeničné pečivo a pšeničné chleby

Soft'r Alpaga

Zlepšující přípravek pro zvýšení měkkosti a prodloužení čerstvosti pečiva.

Kontaktujte nás

Kontaktujte svého obchodního zástupce Puratos.

Kontaktujte nás

Odborné centrum pro průmyslové pekárny

IBCC poskytují zákazníkům vybavení a nástroje pro vývoj konkrétních hotových pekárenských výrobků a pro výzkum a testování nových aplikací před zahájením výroby.

Objevte

Všechny služby