Pantera

Zlepšující přípravek pro pečivo vyráběné z mouky chudé na lepek.

  • enzymatická technologie
  • vysoká tolerance a elasticita těsta
  • zvýšená vaznost vody
  • dávkování: 5 - 10 % na hmotnost mouky

Výhody pro zákazníka

  • enzymatická technologie
  • vysoká tolerance těsta
  • zvýšená vaznost vody
  • lepší elasticita těsta

Výhody pro spotřebitele

  • stabilní kvalita a chuť pečiva

Zobrazit celý popis

Zlepšující přípravek pro pečivo vyráběné z mouky chudé na lepek.

  • enzymatická technologie
  • vysoká tolerance a elasticita těsta
  • zvýšená vaznost vody
  • dávkování: 5 - 10 % na hmotnost mouky

Výhody pro zákazníka

  • enzymatická technologie
  • vysoká tolerance těsta
  • zvýšená vaznost vody
  • lepší elasticita těsta

Výhody pro spotřebitele

  • stabilní kvalita a chuť pečiva

Zobrazit celý popis

Kontaktujte nás

Kontaktujte svého obchodního zástupce Puratos.

Kontaktujte nás

Odborné centrum pro průmyslové pekárny

IBCC poskytují zákazníkům vybavení a nástroje pro vývoj konkrétních hotových pekárenských výrobků a pro výzkum a testování nových aplikací před zahájením výroby.

Objevte

Všechny služby