Original Baker Semmelzutaten GU/2

Zlepšující přípravek pro běžné pšeničné pečivo

  • s obsahem sušeného másla a mléka
  • vhodné pro přerušené kynutí
  • dávkování: 10 % na hmotnost mouky

Výhody pro zákazníka

  • vysoká kvalita pečiva

Výhody pro spotřebitele

  • vysoká kvalita pečiva
  • lepší chuť
  • delší trvanlivost

Zobrazit celý popis

Zlepšující přípravek pro běžné pšeničné pečivo

  • s obsahem sušeného másla a mléka
  • vhodné pro přerušené kynutí
  • dávkování: 10 % na hmotnost mouky

Výhody pro zákazníka

  • vysoká kvalita pečiva

Výhody pro spotřebitele

  • vysoká kvalita pečiva
  • lepší chuť
  • delší trvanlivost

Zobrazit celý popis

Kontaktujte nás

Kontaktujte svého obchodního zástupce Puratos.

Kontaktujte nás

Odborné centrum pro průmyslové pekárny

IBCC poskytují zákazníkům vybavení a nástroje pro vývoj konkrétních hotových pekárenských výrobků a pro výzkum a testování nových aplikací před zahájením výroby.

Objevte

Všechny služby