Kovatic

Tekutý regulátor kyselosti pro pekařskou výrobu.

  • tvoří chuť finálního výrobku
  • tekutá podoba
  • dávkování: 0,5 – 1 % na hmotnost pšeničné mouky, 1 – 2 % na hmotnost žitné mouky
Výhody pro zákazníka
  • jednoduché použití
  • tekutá podoba
Výhody pro spotřebitele
  • stabilní kvalita a chuť pečiva

Objevte související produkty

Diamant Süsser Schnee S 40

Nevlhnoucí dekorační moučkový cukr určený k posypu pekařských a cukrářských výrobků

Diamant Süsser Schnee

Nevlhnoucí dekorační moučkový cukr určený k posypu pekařských a cukrářských výrobků

Spraylix

Odlučovací sprej pro pekaře a cukráře

Cuisipak

Rostliná smetana pro přípravu polévek, omáček a salátových dresingů

Kontaktujte nás

Kontaktujte svého obchodního zástupce Puratos.

Kontaktujte nás

Odborné centrum pro průmyslové pekárny

IBCC poskytují zákazníkům vybavení a nástroje pro vývoj konkrétních hotových pekárenských výrobků a pro výzkum a testování nových aplikací před zahájením výroby.

Objevte

Všechny služby