Belcolade Origins Noir Uganda BIO 80% Cacao-Trace

Pravá belgická hořká čokoláda s robustní, ale vyváženou intenzitou kakaa, doprovázená hořkostí a kyselostí. Vysoký obsah kakaové hmoty a speciální způsob konšování odhalují nezaměnitelné a lákavé tóny humusu a hub.

  • obsah kakaa 80 %
  • chuťový profil: humus, houby, kouřové a kyselé kakaové tóny

Pestrobarevný obraz krajin, překypující barevnou divočinou - to je Uganda, kde všechno roste. Temná minerální půda perly Afriky okamžitě přesvědčila naše odborníky na chuť, že bude ideální pro výrobu robustního zemitého kakaa. 

Většina ugandských farmářů dává přednost kakau Trinitario. Plodiny přinášejí větší sklizeň a lahodná chuť je vylepšena vynikající půdou Ugandy. Asi tři čtvrtiny naší sklizně jsou z Bundibugyo, západně od velkých hor Rwenzori. Silné kakao tohoto regionu odráží ducha místních lidí. A jako všechny silné věci, kakao vyžaduje čas na vývoj komplexnosti, která doplní jeho sílu. Výsledkem je úplné rozvinutí robustní, zemité chuti.

Výhody pro zákazníka

  • garantovaný původ čokolády
  • prvotřídní kvalita
  • jedinečný chuťový profil
  • Bio certifikace

Výhody pro spotřebitele

  • skvělá a jedinečná chuť čokolády nejvyšší kvality

Zobrazit celý popis

Pravá belgická hořká čokoláda s robustní, ale vyváženou intenzitou kakaa, doprovázená hořkostí a kyselostí. Vysoký obsah kakaové hmoty a speciální způsob konšování odhalují nezaměnitelné a lákavé tóny humusu a hub.

  • obsah kakaa 80 %
  • chuťový profil: humus, houby, kouřové a kyselé kakaové tóny

Pestrobarevný obraz krajin, překypující barevnou divočinou - to je Uganda, kde všechno roste. Temná minerální půda perly Afriky okamžitě přesvědčila naše odborníky na chuť, že bude ideální pro výrobu robustního zemitého kakaa. 

Většina ugandských farmářů dává přednost kakau Trinitario. Plodiny přinášejí větší sklizeň a lahodná chuť je vylepšena vynikající půdou Ugandy. Asi tři čtvrtiny naší sklizně jsou z Bundibugyo, západně od velkých hor Rwenzori. Silné kakao tohoto regionu odráží ducha místních lidí. A jako všechny silné věci, kakao vyžaduje čas na vývoj komplexnosti, která doplní jeho sílu. Výsledkem je úplné rozvinutí robustní, zemité chuti.

Výhody pro zákazníka

  • garantovaný původ čokolády
  • prvotřídní kvalita
  • jedinečný chuťový profil
  • Bio certifikace

Výhody pro spotřebitele

  • skvělá a jedinečná chuť čokolády nejvyšší kvality

Zobrazit celý popis

Máte dotaz? Rádi Vám pomůžeme.

Kontaktujte nás

Kontaktujte nás

Kontaktujte svého obchodního zástupce Puratos.

Kontaktujte nás

Centrum pro čokoládu

V našich Centrech pro čokoládu zkoumají experti Puratos nejnovější trendy v produkci čokolády a zároveň vyvíjejí nové koncepty, produkty, procesy a technologie.

Objevte

Všechny služby