Belcolade Origins Lait Vietnam 45% Cacao-Trace

Pravá belgická mléčná čokoláda s garantovaným původem s nebeskou kombinací příchutí karamelu a moka s nádechem pražené chuti kakaových bobů

  • obsah kakaa 45%
  • chuťový profil: moka, sladký karamel a pražené kakaové tóny
  • certifikováno v programu Cacao-Trace

Naše boby pocházejí hlavně z delty Mekongu, často označované jako asijské „malé Benátky“. Úzce spolupracujeme s malými rodinnými plantážemi, které pěstují své boby s obrovskou péčí. Každý strom je vždy pečlivě vybrán, naroubován, kultivován a udržován, čímž je zajištěna jedinečná chuť bobů.

Terroir této oblasti je ideální pro pěstování kakaa Trinitario. Nízké pH půdy propůjčuje kakau lahodnou kyselou chuť.

Díky našemu jedinečnému procesu fermentace Cacao-Trace se nám podařilo zachovat přirozenou kyselost bobu Trinitario a probudit uvnitř jedinečné tóny chutí. Naši místní odborníci na fermentaci v provincii Bê’n Tre vždy zaručují plné vyjádření chuti bobů.

Naše vietnamské čokolády evokují ducha vietnamského lidu a jedinečnost tohoto terroiru, takže každé sousto je lahodnou cestou zpět ke kořenům chuti.

Výhody pro zákazníka

  • garantovaný původ čokolády
  • prvotřídní kvalita
  • jedinečný chuťový profil
  • udržitelná čokoláda

Výhody pro spotřebitele

  • skvělá a jedinečná chuť čokolády nejvyšší kvality
  • udržitelná čokoláda

Cacao-Trace: unikátní certifikace a program pro udržitelnost pěstování kakaa.

Ve Vietnamu Puratos Působí také v oblasti udržitelných zdrojů. Náš program Cacao-Trace svým holistickým přístupem pomáhá k vyšší ziskovosti a zaměřuje se na profesionalizaci farmářů, která vede k vyšším výnosům a příjmu, ochraně životního prostředí a udržitelnému živobytí.

Cacao-Trace také zahrnuje unikátní sběrná centra blízko farmářským komunitám. Zde se kakaové boby pečlivě kontrolují, fermentují a suší, aby z nich pak byla skvěle chutnající čokoláda. Klíčovými částmi programu jsou transparentnost a dosledovatelnost, což znamená, že se svými zákazníky můžete sdílet celý příběh. Každoroční audity, monitorování a kontinuální zlepšování jsou jádrem programu, abychom zajistili jeho pozitivní dopad na život farmářů.

Zobrazit celý popis

Pravá belgická mléčná čokoláda s garantovaným původem s nebeskou kombinací příchutí karamelu a moka s nádechem pražené chuti kakaových bobů

  • obsah kakaa 45%
  • chuťový profil: moka, sladký karamel a pražené kakaové tóny
  • certifikováno v programu Cacao-Trace

Naše boby pocházejí hlavně z delty Mekongu, často označované jako asijské „malé Benátky“. Úzce spolupracujeme s malými rodinnými plantážemi, které pěstují své boby s obrovskou péčí. Každý strom je vždy pečlivě vybrán, naroubován, kultivován a udržován, čímž je zajištěna jedinečná chuť bobů.

Terroir této oblasti je ideální pro pěstování kakaa Trinitario. Nízké pH půdy propůjčuje kakau lahodnou kyselou chuť.

Díky našemu jedinečnému procesu fermentace Cacao-Trace se nám podařilo zachovat přirozenou kyselost bobu Trinitario a probudit uvnitř jedinečné tóny chutí. Naši místní odborníci na fermentaci v provincii Bê’n Tre vždy zaručují plné vyjádření chuti bobů.

Naše vietnamské čokolády evokují ducha vietnamského lidu a jedinečnost tohoto terroiru, takže každé sousto je lahodnou cestou zpět ke kořenům chuti.

Výhody pro zákazníka

  • garantovaný původ čokolády
  • prvotřídní kvalita
  • jedinečný chuťový profil
  • udržitelná čokoláda

Výhody pro spotřebitele

  • skvělá a jedinečná chuť čokolády nejvyšší kvality
  • udržitelná čokoláda

Cacao-Trace: unikátní certifikace a program pro udržitelnost pěstování kakaa.

Ve Vietnamu Puratos Působí také v oblasti udržitelných zdrojů. Náš program Cacao-Trace svým holistickým přístupem pomáhá k vyšší ziskovosti a zaměřuje se na profesionalizaci farmářů, která vede k vyšším výnosům a příjmu, ochraně životního prostředí a udržitelnému živobytí.

Cacao-Trace také zahrnuje unikátní sběrná centra blízko farmářským komunitám. Zde se kakaové boby pečlivě kontrolují, fermentují a suší, aby z nich pak byla skvěle chutnající čokoláda. Klíčovými částmi programu jsou transparentnost a dosledovatelnost, což znamená, že se svými zákazníky můžete sdílet celý příběh. Každoroční audity, monitorování a kontinuální zlepšování jsou jádrem programu, abychom zajistili jeho pozitivní dopad na život farmářů.

Zobrazit celý popis

Kontaktujte nás

Kontaktujte svého obchodního zástupce Puratos.

Kontaktujte nás

Centrum pro čokoládu

V našich Centrech pro čokoládu zkoumají experti Puratos nejnovější trendy v produkci čokolády a zároveň vyvíjejí nové koncepty, produkty, procesy a technologie.

Objevte

Všechny služby