Acti-Fresh

Maxiální čerstvost od prvního dne až do konce doby trvanlivosti.
Acti-Fresh je inovativní řešení založené na technologii enzymů a emulgátorů. Od roku 2008 zlepšuje Acti-Fresh čerstvost různých druhů moučníků jako jsou například dortové korpusy, lité hmoty, čokoládové moučníky a muffiny.

  • pro třené hmoty na bázi olejů a margarínů
  • pocit čerstvosti po celou dobu použitelnosti
  • zlepšuje vlastnosti finálních výrobků: měkkost, vláčnost, odolnost

Acti-Fresh je modulární složka v práškové formě, která má prokázaný pozitivní účinek na řadu klíčových parametrů čerstvosti. Umožňuje tvorbu cukrářských výrobků s vylepšenou čerstvostí a delší dobou trvanlivosti.

Výhody pro zákazníka
  • prodloužená čerstvost litých hmot
Výhody pro spotřebitele
  • maximální čerstvost po celou dobu trvanlivosti

Objevte související produkty

O-Tentic Durum

Aktivní pekařská ingredience založená na originálním kvasu. Dává pečivu specifické aroma a texturu, které jsou typické pro velmi dlouhé časy zrání.

Original Baker Emul Clean

Zlepšující přípravek pro bílé pečivo

Malz Super

Zlepšující přípravek pro běžné pšeničné pečivo a pšeničné chleby

Soft'r Alpaga

Zlepšující přípravek pro zvýšení měkkosti a prodloužení čerstvosti pečiva.

Kontaktujte nás

Kontaktujte svého obchodního zástupce Puratos.

Kontaktujte nás

Inovační centrum

Našim zákazníkům umožňujeme přístup k nejnovějšímu vybavení průmyslu, odborným znalostem a školením a také k hloubkovému výzkumu mezinárodních trendů.

Objevte

Všechny služby