Maximální čerstvost od prvního dne až do konce doby trvanlivosti.
Acti-Fresh je inovativní řešení založené na technologii enzymů a emulgátorů. Od roku 2008 zlepšuje Acti-Fresh čerstvost různých druhů moučníků jako jsou například dortové korpusy, lité hmoty, čokoládové moučníky a muffiny.
Acti-Fresh je modulární složka v práškové formě, která má prokázaný pozitivní účinek na řadu klíčových parametrů čerstvosti. Umožňuje tvorbu cukrářských výrobků s vylepšenou čerstvostí a delší dobou trvanlivosti.
Aktivní pekařská ingredience založená na originálním kvasu. Dává pečivu specifické aroma a texturu, které jsou typické pro velmi dlouhé časy zrání.
Zlepšující přípravek pro jemné pečivo dodávající lepší krátký skus a redukci tuku v receptuře.
Našim zákazníkům umožňujeme přístup k nejnovějšímu vybavení průmyslu, odborným znalostem a školením a také k hloubkovému výzkumu mezinárodních trendů.