Pšeničné pečivo

Pšeničné pečivo obsahuje minimálně 90 % pšeničné složky.
Rohlíky, housky, bulky a další výrobky z pšeničné mouky mají mnoho variant po celém světě.

Puratos produkty pro výrobu pšeničného pečiva

O-Tentic Durum

Aktivní pekařská ingredience založená na originálním kvasu. Dává pečivu specifické aroma a texturu, které jsou typické pro velmi dlouhé časy zrání.

Double Bake CL

Zlepšující přípravek pro mraženou produkci

S500 Acti Plus

Zlepšující přípravek pro vysokou toleranci výrobního procesu

Vorba+

Zlepšující přípravek pro mraženou produkci

S500 Kimo Grün Haubi PF

Zlepšující přípravek pro mraženou produkci

Tigris White

Zlepšující přípravek pro výrobu běžného pšeničného pečiva. Vhodný také pro mraženou produkci.

Ambra

Zlepšující přípravek pro běžné pšeničné pečivo

Kovatic

Tekutý regulátor kyselosti pro pekařskou výrobu.