O Belcolade

17 říj 2022

Výživa
Závazky

Vážení zákazníci,
Rádi bychom Vás seznámili s důležitou událostí, která se týká značky BELCOLADE.

Tak jako se mění svět okolo nás, mění se i symboly a strategie našich značek. Po změně vizuální identity naší hlavní korporátní značky PURATOS na začátku letošního roku jsme připravili také změnu BELCOLADE, která tak svůj vizuální styl mění po dlouhých 16 letech.

Na základě unikátního průzkum Taste Tomorrow víme, jak důležitou se stává enviromentální odpovědnost, tzv. udržitelnost nebo jak stoupá celkový zájem o zdravý životní styl. A mimo jiné to byly právě tyto směry, které nás inspirovaly ke změně vizuálního stylu značky BELCOLADE. Nový vizuální styl získala také značka našeho programu na podporu udržitelnosti zaměřeného na podporu farmářů CACAO TRACE.

Kromě přijetí nové výrazné vizuální identity, včetně svěžího nového designu obalů, vizuálních prvků a komunikace, Belcolade přechází na plně udržitelné a recyklovatelné obaly. Také vylepšuje svou digitální nabídku, aby zlepšila přístup k technickým znalostem a inovacím týkajících se výrobků a technologií Belcolade. 

Důležitou informací je, že změny se týkají pouze vizuálního stylu, produktová nabídka zůstává beze změny.

Pro více informací navštivte www.belcolade.com nebo se spojte s našimi kontaktními osobami nebo obchodním zástupcem.

O Belcolade

Belcolade je belgická značka čokolády a součást Puratos Group. Od roku 1988 Belcolade významně ovlivňuje svět čokolády svým inovativním přístupem. Zásadním je pro Belcolade také cíl vyvíjet a aplikovat udržitelná řešení při výrobě v továrně v Erembodegemu v Belgii. 

Belcolade podporuje obchodní úspěch zákazníků tím, že využívá dědictví a celosvětově uznávanou kvalitu belgické čokolády k inspiraci a pro hledání nových obchodních příležitostí. Společně zlepšujeme životy lidí, chráníme planetu a zajišťujeme, že belgická čokoláda je velmi oblíbenou volbou spotřebitelů po celém světě. Další informace najdete na www.belcolade.com

Kontakty

Tomáš Novák, generální manažer Puratos Česká republika

Tomáš Březina, Belcolade Ambassador Puratos CZ&SK

Petr Mlíka, manažer marketingu

E-mail: marketing.cz@puratos.com