The Lab – Opravdu světová soutěž kvasů

🍞 Zkuste štěstí v naší soutěži! 🍞

Pozor všichni nadšenci do kvásku! S radostí oznamujeme naši novou soutěž, která se samozřejmě týká kvasů.

Je to jednoduché, zábavné a můžete vyhrát skvělou cenu. Zde je návod, jak to funguje:

  • 📝 Zaregistrujte svůj kvas na webu www.questforsourdough.com. Jedná se o zásadní krok, protože nezaregistrované příspěvky nebudou platné.
  • 📸 Vyfoťte své kváskové mistrovské dílo a zveřejněte ho na Instagramu nebo Facebooku. Může to být váš nedávný výtvor nebo nejoblíbenější. Ukažte nám to nejlepší!
  • 💬 Ve svém příspěvku nám prozraďte, proč je pro Vás kvásek důležitý. Je to jeho chuť, funkce v celém procesu výroby nebo prostě radost ze sdílení dobrého chleba s blízkými? Zajímá nás Váš kváskový příběh!
  • 🏷️ Nezapomeňte ve svém příspěvku použít hashtag #SourdoughDecade a označit @sourdough_librarian. Tím zajistíme, že uvidíme Váš příspěvek a budeme se moci podělit o Váš krásný chléb s celou naší komunitou.

A výhra? Vítěz obdrží výtisk pozoruhodné knihy "Zažijte kvásek", která do hloubky zkoumá svět kvasů. Je to skvělý dárek pro každého milovníka kvásku! Soutěž potrvá do 10. listopadu a šťastného výherce vyhlásíme 14. listopadu. Připravte si tedy těsto, nastavte pec a Vaše pečení může začít! 🥖🔥 Hodně štěstí, pekaři! Nemůžeme se dočkat, až uvidíme (a virtuálně ochutnáme) vaše výtvory!