The Lab – 18. října

O co jde?

Věřili byste tomu? Naše unikátní Knihovna kvasů slaví krásných 10 let! 🎉 Abychom si připomněli tento neuvěřitelný milník, zveme vás na mimořádnou online akci, která vás určitě zaujme!

Vítejte v "The Lab" – naší akci k celosvětové oslavě kvasu!

NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT?

Připravte se na mimořádnou příležitost získat neocenitelné postřehy od těch nejbystřejších mozků v oblasti kvasů. S potěšením oznamujeme, že jsme pozvali vážené odborníky, aby se zúčastnili zasvěcených rozhovorů o všem, co se týká kvasů, v mnoha různých oblastech jejich odbornosti.

Máte příležitost se zapojit do poutavých diskusí s těmito významnými hosty, kteří přinášejí bohaté znalosti z různých aspektů kvasového světa. Od poznatků špičkového výzkumu a důležitosti uchovávání kvasů až po bezmeznou inspiraci, kterou poskytují - naše diskuse pokryjí širokou škálu fascinujících témat.

Ponořte se do říše vlivu kvasů na zdraví a pohodu a prozkoumejte vědecké poznatky o jejich jedinečných vlastnostech. Objevte bohaté dědictví a kulturní význam, který se skrývá v každém bochníku. Odhalte postupy udržitelnosti, které utvářejí budoucnost pečení. A to je jen začátek!

Každá další hodina této pozoruhodné události odhalí vzrušující novinky a objevy. Připravte se na průkopnický experiment, který posouvá hranice možného. Vydejte se na neotřelé cesty, které podnítí vaši fantazii a přinesou inspiraci.

JAK SE DOSTAT DO NAŠÍ "LABORATOŘE"?

Stát se součástí "The Lab“, naší kvasové laboratoře, je stejně snadné jako namazat si čerstvě upečený chléb máslem. Nalaďte si podmanivé živé přenosy prostřednictvím on-line platforem sociálních médií Puratos a sledujte cestu Karla DeSmedta, našeho váženého kvasového knihovníka, který stojí za exkluzivní světovou Knihovnou kvasů PURATOS na Instagramu. Nenechte si ujít tuto významnou kvasovou extravaganci – stačí jediné kliknutí a nabízí se Vám možnost zúčastnit se nejočekávanější online akce na téma kvasů!

Níže naleznete všechny relevantní zdroje:

ČASOVÝ ROZVRH

Ale je toho víc! "Laboratoř" byla promyšleně navržena tak, aby vyhovovala účastníkům z celého světa. Bez ohledu na to, kde bydlíte, můžete si upravit načasování tak, aby vyhovovalo Vsšemu regionu. Je to oslava, která nezná hranic. Pouhými několika kliknutími bez námahy budete moci sledovat živý přenos odkudkoli na světě. Ať už jste doma, v pekárně nebo na cestách, můžete si bez problémů naladit naše poutavé lekce.

Jste tedy připraveni ponořit se do "laboratoře" a objevit zázraky kvasů jako nikdy předtím? Pojďme se 18. října spojit a zapsat se do historie!