Pracujete v segmentu HORECA? I zde se Puratos může stát vaším spolehlivým partnerem. Prozkoumejte širokou nabídku našich produktů, které vám usnadní práci, nebo vás mohou inspirovat k zajímavým inovacím.
Naše řešení vám ukážeme na klasických typech produktů, které se často objevují v segmentu HORECA - bábovky a muffiny, záviny a rolády, tradiční pečivo a skleničkové dezerty.
Široká nabídka směsí, které vám ulehčí práci, ušetří čas a dodají klid. Velmi jednoduché použití, které zvládne úplně každý. Výsledkem je vždy vyrovnaná kvalita finálních výrobků.
Vizuální atraktivita prodává! Naše polevy CARAT dodají vašim výrobkům atraktivní vzhled. Výrazné čistě přírodní barvy nebo čokoláda vám umožní nabídnout nové nečekané varianty tradičních výrobků. Jednoduchý způsob, jak rozšířit vaši nabídku!
Další jednoduchá cesta, jak vylepšit vzhled! Jemné odstíny barevných cukrů SPEKTRAL, čokoládové hoblinky BELCOLADE, různé posypové směsi… i toto zvyšuje vnímanou hodnotu. Odlište se a nabídněte běžné výrobky jinak!
Speciální nejen ovocné gelové perličky vyráběné unikátní technologií, které úžasně osvěží vaše výrobky. Velmi jednoduché zpracování! Na rozdíl od klasické náplně vám umožní mít chuť v každém soustu. Jsou také skvělou dekorací na povrchu!
Spoustu práce a času vám ušetří naše náplně, které vám nabízíme v mnoha rozmanitých variantách. Oblíbené ovocné, tradiční sypké a praktické hotové - např. pudingové, tvarohové a čokoládové.
Speciální laminační tuk nové generace na rostlinném základě. Skvělá máslová chuť!
Hotový tekutý lesk na rostlinné bázi. Vynikající náhrada vajec pro úžasný lesk. Vhodný pro veškeré pečivo, jak sladké, tak i slané.
Mnoha léty ověřené zlepšující přípravky z řady S500 provyrovnanou kvalitu vašich výrobků.
Také na záviny a rolády vám můžeme nabídnout široké portfolio kompletních směsí pro zjednodušení vaší práce.
Nejjednodušší cesta k vyšší vnímané hodnotě vašich výrobků a odlišení od konkurence. Různé barevné kombinace, mnoho chuťových variant. Žádné starosti s mnoha surovinami a jejich kvalitou. Hotové směsi připravené k dekoraci na povrchu, vhodné i do těsta!
Široká nabídka kompletních pekařských směsí, které vám umožní věnovat více času ostatním potřebným činnostem. Komplexní a vyvážené mixy pro výrobu mnoha různých typů výrobků z jediné směsi - chleby, banketky, bagety, pletýnky, bulky, rohlíky... Velmi jednoduché použití, které zvládne úplně každý.
Naše přípravky vám dodají jistotu dobrých výsledků vždy a bez starostí!
Geniální aktivní ingredience založená na originálním kvasu. Dodává nezaměnitelné aroma, skvělou texturu a vláčnost, které jsou jinak typické pro těsta s velmi dlouhými časy zrání. Hotová komplexní ingredience. Velmi jednoduché zpracování se skvělými výsledky!
Úžasná ingredience, která ve všech ohledech dokonale vylepší vaše výrobky! Speciálně předzpracovaná zrna a semínka pro unikátní chuť a vzhled. Lepší stravitelnost, delší trvanlivost, vynikající vláčnost, rostlinný původ, zdroj vlákniny...
Co dělá skleničkové dezerty tak žádanými? Jednoznačně jejich vizuální atraktivita při minimalistickém zpracování. Naplňte vaše dózy a skleničky koncentrátem chutí, barev a forem!
Skvělým základem jsou naše hotové krémy a náplně. Jednodruhové kusové ovocné náplně TOPFIL dodají vašim dezertům svěžest, rostlinné šlehačky krásný top a vše završí posypy z pravé belgické čokolády.
Anebo to zkuste jinak - naše nabídka vaši kreativitu jen podpoří...
Prvotřídní pravá belgická čokoláda v mnoha variantách pro všechny vaše specifické potřeby.
Festipak - šlehačka na rostliné bázi bez cukru.
Whipak - slazená tekutá šlehačka na rostliné bázi.
Zdraví planety je první mezi globálními problémy, které nejvíce znepokojují spotřebitele (Innova 2024). I vaše zákazníky tedy zajímá, jak podporujete UDRŽITELNOST. Podívejte se na naši nabídku pro udržitelná řešení, pomozte chránit životní prostředí. A řekněte to svým zákazníkům, určitě to ocení!
Sylvie prodává každý měsíc zhruba 5 000 croissantů a 3 000 briošek. Na výrobu používá klasické máslo a vejce. Jejich náhradou plnohodnotnými výrobky na rostlinném základě ušetří 1 tunu CO2 každý měsíc!