Čistší etiketa s Topfil Finest od Puratos

7 zář 2021

Produkty
Výživa
Výzkum a vývoj

Čistá a čistší etiketa je dnes ve vnímání konečných spotřebitelů stále důležitější. Výzkumný program Taste Tomorrow ukazuje, že celosvětově více než 90 % spotřebitelů věnuje pozornost etiketám produktů. Více než 50 % pak považuje za důležité najít na obalech seznam použitých ingrediencí a nutriční hodnotu, pravidelně také kontrolují, zda je produkt vyroben z přírodních surovin.

Čisté a čistší etikety jsou v centru pozornosti více než kdy jindy. Spotřebitelé při výběru požadovaného pečiva přikládají větší váhu jasným seznamům surovin.

Výhody čistších etiket

Abychom byli konkrétnější, proč byste se jako výrobci pečiva měli vůbec starat o jasnější etikety? Spotřebitelé vnímají produkty s čistší etiketou jako zdravější a lepší. To pro výrobce potravin představuje příležitost a také potřebu, aby uváděli jasné a transparentní informace na obalech svých hotových výrobků.

Spotřebitelé jsou také ochotni zaplatit vyšší cenu za potravinářské výrobky s čistším složením. Například cena jogurtu s čistšími alternativami složek je asi o 45 % vyšší než jogurtu bez nich; balené sladké pečivo s čistším seznamem ingrediencí je o 22 % dražší než to standardní.

Topfil Finest od Puratos: dobrý spojenec pro váš upgrade na čistší etiketu

Za prvé, náš Topfil Finest má všechny ingredience, které potřebujete, a žádnou z těch, které nepotřebujete. Produktová řada Topfil Finest obsahuje 70 % ovoce a žádná umělá barviva a dochucovadla. Místo konzervantů používáme pro zachování čerstvosti ocet. Přidáním více ovoce do náplně, a minimalizací jeho poškození pomocí naší inovativní pokročilé metody zpracování, má náš Topfil Finest autentickou chuť, vůni a vzhled skutečného nezpracovaného ovoce. Topfil Finest je dokonalá rovnováha mezi autentickou chutí a přirozeností v kombinaci s potřebnými vlastnostmi pro výrobu čerstvých a mražených cukrářských a pekařskýcj výrobků.

Jste zvědaví, jak jsme provedli náš upgrade Topfil na čistší Topfil Finest?

Přehrát video

Proč nevyužít kratší, čistší a přehlednější seznam složek s Topfil Finest?