Jak na čokoládové bouchée?

Čokoládové bouchée BELCOLADE

1 kvě 2024

Vydejte se na inspirativní cestu s technickým poradcem Belcolade Jeffreym De Weyerem a belgickým čokolatiérem Oliverem Van Nuetenem. Společně nově definují klasické čokoládové bouchée, s využitím naší vynikající hořké čokolády z řady ORIGIN - BELCOLADE NOIR PHILIPPINES 68% CACAO-TRACE a pekanových ořechů.

Jejich cíl? Proměnit klasické bouchée na jedinečný čokoládový zážitek s unikátní chutí a originálním původem, který obohatí kombinace kvalitních ingrediencí.

Výsledek? Bouchée, které ctí tradice, s lahodnou inovací. Tato jedinečná čokoláda obsahující 68 % kakaa v sobě spojuje svěží tóny tropického ovoce s bohatou ořechovou chutí pekanových ořechů.

Podívejte se na naše video a odhalte tajemství tohoto nezapomenutelného bouchée s jedním unikátním původem, a posuňte Vaše čokoládové výtvory na novou úroveň.

Přehrát video

Prozkoumejte tento recept od Jeffreyho De Weyera a Olivera Van Nuetena! Nechte se inspirovat ke změně nebo objevování nových čokoládových výtvorů!

Pojďme se vrátit zpět ke kořenům čokoládové chuti.

Spotřebitelé se stále více zajímají o původ produktů, přičemž podle průzkumů 62% zákazníků sleduje původ složek uvedených na obalu*. Čokolády Belcolade ORIGINS slouží jako vynikající výchozí bod pro přepracování klasických čokoládových receptur a díky garanci původu zlepšují celkový chuťový zážitek. Čokolatiér Oliver Van Nueten společně s Jeffreym De Weyerem, technickým poradcem Belcolade, dodali klasickému bouchée novou unikátní chuť, díky použití čokolády Belcolade ORIGINS z Filipín.

Proč jste se rozhodli pracovat právě s touto unikátní čokoládou původem z Filipín?

Jeffrey De Weyer: „Oliver a já jsme si vybrali právě tuto čokoládu, protože je jedinečná a výrazná. Málokdo si uvědomuje, že kakao roste na Filipínách, navzdory zdejší bohaté historii pěstování kakaa. Naši odborníci na čokoládu pečlivě vybrali zdejší boby právě pro jejich bohatý a originální aromatický profil.

Oliver Van Nueten: „Po ochutnání Vás okamžitě překvapí její ovocný charakter. Tropické příchutě ananasu, banánu a mučenky jsou okamžitě patrné. Důležitá je pro mě také udržitelnost. Jelikož má tato čokoláda certifikaci CACAO-TRACE, vím, že jejím užitím přispíváme ke konkrétním akcím na podporu komunit farmářů na Filipínách.

Jeffrey De Weyer: „Navíc je to také obzvláště vysoce kvalitní čokoláda bez lecitinu, která nabízí čisté a jasné složení pro spotřebitele, kteří hledají transparentnost.“

Jak je tato čokoláda zpracovatelná?

Jeffrey De Weyer: „Můžete s ní dělat spoustu věcí. Snadně se s ní pracuje. Je vhodná i pro tyčinky, náplně, krémy a pěny. Pro formování nebo potahování bych ale doporučil jiné čokolády, které jsou pro tyto specifické aplikace vhodnější.“

Proč zrovna bouchée?

Oliver Van Nueten: „Vždy hledám způsoby, jak proměnit klasické čokoládové výrobky, velmi vhodné jsou na to právě čokolády BELCOLADE z řady ORIGIN. Proto jsme zvolili bouchée, kterému jsme dodali novou jedinečnou chuť. Zkombinovali jsme Origins Noir Philippines 68% Cacao-Trace s pekanovými ořechy, slaným karamelem a křupavou sušenkou, vše v kulatém tvaru. Ovocné tóny čokolády se zde lahodně spojí s příchutí pekanových ořechů.”

BELCOLADE ORIGINS NOIR PHILIPPINES 68% CACAO-TRACE

Ochutnejte esenci Filipín v této hořké čokoládě vyrobené z 68 % kakaa. Čokoláda vyniká nádhernou směsí ovocných tónů s dominantními příchutěmi tropického ovoce, jako je ananas, banán a mučenka.

  • Čokoláda s jedním původem
  • Belgická čokoláda s vynikající chutí
  • Udržitelná: Certifikace program Cacao-Trace