S500 BIO

Víceúčelový zlepšující přípravek vhodný pro přípravu BIO pečiva

  • Založeno na enzymatické aktivitě
  • Bez přídatných látek
  • Variabilita - chleby, pečivo, slané i sladké
  • Tolerance těsta ve všech fázích procesu

Dávkování: 1-3 %

Výhody pro zákazníka

  • konstantní a prvotřídní kvalita výrobků
  • bezpečný výrobní proces
  • univerzální použití
  • Bio certifikace
  • Finální výrobky vhodné pro krátkodobé zmrazení po dobu až 2 týdnů

Výhody pro spotřebitele

  • Bio certifikace

Zobrazit celý popis

Víceúčelový zlepšující přípravek vhodný pro přípravu BIO pečiva

  • Založeno na enzymatické aktivitě
  • Bez přídatných látek
  • Variabilita - chleby, pečivo, slané i sladké
  • Tolerance těsta ve všech fázích procesu

Dávkování: 1-3 %

Výhody pro zákazníka

  • konstantní a prvotřídní kvalita výrobků
  • bezpečný výrobní proces
  • univerzální použití
  • Bio certifikace
  • Finální výrobky vhodné pro krátkodobé zmrazení po dobu až 2 týdnů

Výhody pro spotřebitele

  • Bio certifikace

Zobrazit celý popis

Máte dotaz? Rádi Vám pomůžeme.

Kontaktujte nás

Kontaktujte nás

Kontaktujte svého obchodního zástupce Puratos.

Kontaktujte nás

Odborné centrum pro průmyslové pekárny

IBCC poskytují zákazníkům vybavení a nástroje pro vývoj konkrétních hotových pekárenských výrobků a pro výzkum a testování nových aplikací před zahájením výroby.

Objevte

Všechny služby