Belcolade Origins Noir Papua New Guinea BIO 73% Cacao-Trace

Pravá belgická hořká čokoláda s garantovaným původem v BIO kvalitě.

Díky překvapivé složitosti chutí je Papua Nová Guinea 73 nádherně zvláštní. Tato jedinečná čokoláda, založená na čistém, sušeném kakau, kombinuje pražené chutě kávy a lískových oříšků s tóny čerstvého i sušeného ovoce s náznaky černého pepře a medu.

  • obsah kakaa 73 %
  • chuťový profil: rozinky, červený rybíz, tropické ovoce, lískový oříšek, káva, černý pepř, med, čisté a sušené kakao
  • BIO kvalita
  • certifikováno v programu Cacao-Trace

Kakao pěstované na strmých horských stranách podél majestátní řeky Sepik jedinečně ztělesňuje vzácné vlastnosti půdy v Pacifiku. Naším cílem je zachovat čistou, přirozenou chuť kakaa z Papuy-Nové Guineje a zajistit, aby se do popředí dostala svěžest jejích lesů.

Standardní čokoláda Papua Nová Guinea má typicky ohromující kouřovou chuť. Boby se tradičně suší na dřevěném ohni, který má za následek křížovou kontaminaci kouřem a ovlivňuje jedinečné přírodní chutě přítomné v kakaových bobech.

 Abychom tomu zabránili, obrátili jsme se na místní úřady s žádostí o možnost vyzkoušet vlastní techniku ​​sušení, která by nezahrnovala kouř. Tato metoda, která se nikde jinde v Papui-Nové Guineji nepoužívá, zachovává vynikající přírodní chuť kakaových bobů, jež představují skutečný klenot hor Papuy-Nové Guineje.

Tento jedinečný přirozený proces sušení dělá z nás a farmářů, s nimiž spolupracujeme, první, kdo nabízí „skutečně čistou čokoládu“.

Výhody pro zákazníka

  • garantovaný původ čokolády
  • prvotřídní kvalita
  • jedinečný chuťový profil
  • udržitelná čokoláda
  • BIO certifikace

Výhody pro spotřebitele

  • skvělá a jedinečná chuť čokolády nejvyšší kvality
  • udržitelná čokoláda
  • čokoláda vyrobená zodpovědně k životnímu prostředí

Cacao-Trace: unikátní certifikace a program pro udržitelnost pěstování kakaa.

Farmáři Papuy -Nové Guineje jsou odborníky na to, co dělají. Jejich tradiční způsoby pěstování a fermentace, vládní školení a naše přísné standardy Cacao-Trace zajišťují vynikající a vysoce kvalitní kakao. V červnu 2018 začalo přibližně 60 místně vlastněných posklizňových center harmonizovat své postupy fermentace a homogenizace, aby splňovaly standardy Cacao-Trace.

Společně s našimi farmáři zajišťujeme, aby chutě kakaových bobů byly chráněny a plně vyjádřeny.

Cacao-Trace také zahrnuje unikátní sběrná centra blízko farmářským komunitám. Zde se kakaové boby pečlivě kontrolují, fermentují a suší, aby z nich pak byla skvěle chutnající čokoláda. Klíčovými částmi programu jsou transparentnost a dosledovatelnost, což znamená, že se svými zákazníky můžete sdílet celý příběh. Každoroční audity, monitorování a kontinuální zlepšování jsou jádrem programu, abychom zajistili jeho pozitivní dopad na život farmářů.

Zobrazit celý popis

Pravá belgická hořká čokoláda s garantovaným původem v BIO kvalitě.

Díky překvapivé složitosti chutí je Papua Nová Guinea 73 nádherně zvláštní. Tato jedinečná čokoláda, založená na čistém, sušeném kakau, kombinuje pražené chutě kávy a lískových oříšků s tóny čerstvého i sušeného ovoce s náznaky černého pepře a medu.

  • obsah kakaa 73 %
  • chuťový profil: rozinky, červený rybíz, tropické ovoce, lískový oříšek, káva, černý pepř, med, čisté a sušené kakao
  • BIO kvalita
  • certifikováno v programu Cacao-Trace

Kakao pěstované na strmých horských stranách podél majestátní řeky Sepik jedinečně ztělesňuje vzácné vlastnosti půdy v Pacifiku. Naším cílem je zachovat čistou, přirozenou chuť kakaa z Papuy-Nové Guineje a zajistit, aby se do popředí dostala svěžest jejích lesů.

Standardní čokoláda Papua Nová Guinea má typicky ohromující kouřovou chuť. Boby se tradičně suší na dřevěném ohni, který má za následek křížovou kontaminaci kouřem a ovlivňuje jedinečné přírodní chutě přítomné v kakaových bobech.

 Abychom tomu zabránili, obrátili jsme se na místní úřady s žádostí o možnost vyzkoušet vlastní techniku ​​sušení, která by nezahrnovala kouř. Tato metoda, která se nikde jinde v Papui-Nové Guineji nepoužívá, zachovává vynikající přírodní chuť kakaových bobů, jež představují skutečný klenot hor Papuy-Nové Guineje.

Tento jedinečný přirozený proces sušení dělá z nás a farmářů, s nimiž spolupracujeme, první, kdo nabízí „skutečně čistou čokoládu“.

Výhody pro zákazníka

  • garantovaný původ čokolády
  • prvotřídní kvalita
  • jedinečný chuťový profil
  • udržitelná čokoláda
  • BIO certifikace

Výhody pro spotřebitele

  • skvělá a jedinečná chuť čokolády nejvyšší kvality
  • udržitelná čokoláda
  • čokoláda vyrobená zodpovědně k životnímu prostředí

Cacao-Trace: unikátní certifikace a program pro udržitelnost pěstování kakaa.

Farmáři Papuy -Nové Guineje jsou odborníky na to, co dělají. Jejich tradiční způsoby pěstování a fermentace, vládní školení a naše přísné standardy Cacao-Trace zajišťují vynikající a vysoce kvalitní kakao. V červnu 2018 začalo přibližně 60 místně vlastněných posklizňových center harmonizovat své postupy fermentace a homogenizace, aby splňovaly standardy Cacao-Trace.

Společně s našimi farmáři zajišťujeme, aby chutě kakaových bobů byly chráněny a plně vyjádřeny.

Cacao-Trace také zahrnuje unikátní sběrná centra blízko farmářským komunitám. Zde se kakaové boby pečlivě kontrolují, fermentují a suší, aby z nich pak byla skvěle chutnající čokoláda. Klíčovými částmi programu jsou transparentnost a dosledovatelnost, což znamená, že se svými zákazníky můžete sdílet celý příběh. Každoroční audity, monitorování a kontinuální zlepšování jsou jádrem programu, abychom zajistili jeho pozitivní dopad na život farmářů.

Zobrazit celý popis

Máte dotaz? Rádi Vám pomůžeme.

Kontaktujte nás

Kontaktujte nás

Kontaktujte svého obchodního zástupce Puratos.

Kontaktujte nás

Centrum pro čokoládu

V našich Centrech pro čokoládu zkoumají experti Puratos nejnovější trendy v produkci čokolády a zároveň vyvíjejí nové koncepty, produkty, procesy a technologie.

Objevte

Všechny služby