Puravita - chlebem k lepšímu zažívání

18 bře 2022

Produkty
Výživa
Recepty

Podle výsledků nepřetržitého spotřebitelského průzkumu TasteTomorrow od Puratos 81 % spotřebitelů věří, že vláknina má pozitivní účinky na trávení. Podrobnější průzkum ukázal, že měkkost spolu s lahodnou chutí obilovin jsou 2 nejdůležitější aspekty, které se od chleba prospěšného zažívání očekávají.

Správně fungující střeva jsou klíčem ke zdraví a pohodě

V lidském těle lze nalézt více než 1000 druhů mikroorganismů. Ve střevech jich je celých 90 % z nich. Ze 70 % se zde řídí lidský imunitní systém. Není tedy žádným překvapením, že střevní prostředí s vysokou diverzitou mikroorganismů a adekvátním poměrem mezi „dobrými“ a „špatnými“ bakteriemi pozitivně reguluje a ovlivňuje různé procesy související s celkovým zdravím.

Spokojený mikrobiom pro spokojené tělo a duši

Své zdraví ovlivňujeme tím, co jíme. Zvláště pokud příznivě ovlivňuje naše střeva. Vláknina obsažená v chlebu a pečivu vyživuje dobré bakterie, které jsou již přítomné ve střevech, pomáhá jim prospívat a dodává tělu i mysli vlnu pohody.

Pekař je lékař

S velkou mírou nadsázky, pochopitelně ne doslova, můžeme prostřednictvím pekařského umění nabídnout lidem to, co pro zlepšení svého zdraví a pohody potřebují. Chléb, který pekař upekl před tisíci lety nad otevřeným ohněm, a bochník, který právě vyskočil z pece vašeho místního pekaře, jsou zcela odlišné, ale sdílejí stejné geny: zrna. A my jsme se naučili, jak z nich vytěžit maximum. Vyvinuli jsme řešení, která umožňují péct chleby s přínosem pro zdraví střev.

Spolehněte se na naše stoleté zkušenosti v pekařském průmyslu a vyzkoušejte naše řešení pro výrobu těch nejchutnějších chlebů se zdravotními výhodami pro lidské zažívání.

Puravita Fibre+

Puravita Fibre+

Kompletní pekařská směs na výrobu chlebů bohatých na vlákninu. Obsahuje přírodní prebiotickou vlákninu inulin, která přispívá k normální činnosti střev.

Puravita Fruit&Fibre

Puravita Fruit&Fibre

Kompletní pekařská směs na výrobu měkkých chlebových tyčinek s tvrzením o zdravotním přínosu pro zdraví střev.

Sapore Baiota

Sapore Baiota

Fermentované pšeničné otruby obsahují téměř 4x více vlákniny než kvasy z celozrnné mouky

Zde uvedené informace jsou prezentovány v dobré víře a zakládají se na našem nejlepším vědomí, nicméně společnost Puratos Group NV a/nebo její přidružené společnosti nenesou žádnou odpovědnost/záruky za úplnost nebo přesnost těchto informací. Upozorňujeme, že tyto informace jsou poskytovány za podmínky, že osoby, které je obdrží, učiní před jejich použitím vlastní rozhodnutí a právní/regulační posouzení. Tento materiál by neměl být používán jako náhrada za právní/regulační rady od profesionála obeznámeného s vaší konkrétní faktickou situací.