Košíček ostrá malina

Hotové čokoládové košíčky jsou skvělým řešením pro všechny, kteří chtějí vytvářet pralinky, ale nemohou temperovat čokoládu.

Dovolují nespočet chuťových variací - vyzkoušejte naši malinu s chilli.

Ingredience

Tipy:

  • Hotové košíčky uchováváme zabalené v plastových krabičkách při teplotě 16 - 20 °C. Trvanlivost je přibližně týden až dva, podle zvoleného zdobení.
  • Kombinací náplní z řady Cryst-O-Fil s pastami Classic získáme mnoho druhů velmi chutných dezertních pralinek. 

Postup

  1. Festipak ohřejeme na cca 85°C (těsně před var).
  2. Cryst-o-fil s pastou Classic a troškou chilli dáme do misky a  přelijeme horkým Festipakem.
  3. Rozmícháme do hladké hmoty, plníme do chococups.
  4. Povrch dozdobíme chilli a malinovým prachem.