Co je tam pro vás?

Jste na průzkum připraveni? Zastavte se u nás a naučte se toho více o tajemství chutí chleba, inspirujte se pocitem tvorby chuti, která přesahuje Vaši představivost, objevte pečené zboží, které potěší Vaše zákazníky a objevte způsob jakým nejlépe odlišit své výrobky.

Kreativita a vědomosti

Video
Po celé roky se Puratos zabývá do hloubky tím, jaké mají zákazníci zkušenosti s chutí jídla obecně a s chutí chleba obzvlášť. Podělíme se s Vámi o tyto vědomosti, včetně detailů o tom, jak lidé provádí své hodnocení a jak Vám tyto informace mohou pomoci při odpovědích na přání a potřeby vašich zákazníků. Společně s našimi odborníky a na základě vašich informací budete potom vytvářet řadu možných směrnic pro vývoj svého výrobku.
Puratos vede celé roky hluboký výzkum toho, jak zákazníci prožívají chuť jídla.

Koncepční vývoj

Společně prozkoumáme jaký vliv má fermentace chleba na jeho chuť a texturu a podíváme se na vlastnosti přírodního ochucovadla chleba řady Sapore.  Prodiskutujeme různá stadia pečení, která dodávají chlebu chuť a jeho vlastnosti při použití jakékoliv technologie (přímé, pomalé kynutí, předpečení, zmražení…) a zda si přejete vylepšit své stávající výrobky, nebo vytvořit nové. Můžete také s našimi specialisty otestovat a vymyslet nové aplikace a vytvářet recepty, které budou Vaši zákazníci milovat. Naši odborníci převedou Vaše nápady do reality vyrobou vzorků v naší nejmodernější zkušební pekárně. Využitím našich senzorických schopností vzorky vyhodnotíme dříve, než budete mít konečný koncept, který bude splňovat Vaše představy a přesáhne Vaše očekávání.


Společně prozkoumáme, jaký vliv má fermentace chleba na jeho chuť a texturu.

Implementace a komunikace

Cílem je přetvořit v našem výrobním zařízení konečný koncept do zakázkového řešení. Protože Centrum pro ochucený chléb je umístěn přímo proti výrobně kvásků Puratos, můžete si užít prohlídku spolu s průvodcem a vidět, jak se ochucený chléb vyrábí. Pomůžeme Vám také zjistit jak použít nejatraktivnější chuťové argumenty k podpoře vašeho chleba. Všechna tato témata mohou být zahrnuta ve větších podrobnostech na seminářích, které jsou připraveny na základě vašich požadavků. Centrum ochuceného chleba s pekárnou, restaurací a konferenčním zařízením jsou nevšední místa pro plánované akce a budování týmu.

Víte, že

that you can create your own unique bread flavour?

Související články