Tigris Blue

Pekařský zlepšující přípravek pro výrobu pšeničného pečiva.

  • enzymatická technologie
  • vysoká tolerance těsta
  • zvýšená vaznost vody
  • vysoká elasticita těsta
Výhody pro zákazníka
  • enzymatická technologie
  • vysoká tolerance těsta
  • zvýšená vaznost vody
  • lepší elasticita těsta
Výhody pro spotřebitele
  • stabilní kvalita a chuť pečiva

Zlepšující přípravek Tigris White zabezpečuje skvělý výsledek vaší výroby běžného pšeničného pečiva. Dávkování: 0,5 - 1 % na hmotnost mouky

Objevte související produkty

O-Tentic Durum

Aktivní pekařská ingredience založená na originálním kvasu. Dává pečivu specifické aroma a texturu, které jsou typické pro velmi dlouhé časy zrání.

Acti-Fresh

Maxiální čerstvost od prvního dne až do konce doby trvanlivosti

Original Baker Emul Clean

Zlepšující přípravek pro bílé pečivo

Malz Super

Zlepšující přípravek pro běžné pšeničné pečivo a pšeničné chleby

Kontaktujte nás

Kontaktujte svého obchodního zástupce Puratos.

Kontaktujte nás

Odborné centrum pro průmyslové pekárny

IBCC poskytují zákazníkům vybavení a nástroje pro vývoj konkrétních hotových pekárenských výrobků a pro výzkum a testování nových aplikací před zahájením výroby.

Objevte

Všechny služby