Soft'r Velvet

Zlepšující přípravek pro výrobu jemného pečiva.

  • déle měkké pečivo - až 4 dny
  • pro receptury s obsahem cukru a tuku do 20 %
Výhody pro zákazníka
  • déle měkké pečivo - až 4 dny
Výhody pro spotřebitele
  • déle měkké pečivo

Soft'r Velvet je všestranný zlepšující přípravek pro pšeničné pečivo. Je vhodný především pro receptury s obsahem cukru a tuku do 20 %. Finálním výrobkům prodlouží měkkost až na 4 dny.

Dávkování: 1 % na hmotnost mouky

Související produkty

Soft'r Nature

Zlepšující přípravek pro zachování čerstvosti a vláčnosti běžného, jemného, čerstvého i baleného pečiva.

Soft'r Alpaga

Zlepšující přípravek pro zvýšení měkkosti a prodloužení čerstvosti pečiva.

Acti-Fresh

Maximální čerstvost od prvního dne až do konce doby trvanlivosti

Kontaktujte nás

Kontaktujte svého obchodního zástupce Puratos.

Kontaktujte nás

Odborné centrum pro průmyslové pekárny

IBCC poskytují zákazníkům vybavení a nástroje pro vývoj konkrétních hotových pekárenských výrobků a pro výzkum a testování nových aplikací před zahájením výroby.

Objevte

Všechny služby