Soft'r Velvet

Zlepšující přípravek pro výrobu jemného pečiva.

  • déle měkké pečivo - až 4 dny
  • pro receptury s obsahem cukru a tuku do 20 %
Výhody pro zákazníka
  • déle měkké pečivo - až 4 dny
Výhody pro spotřebitele
  • déle měkké pečivo

Soft'r Velvet je všestranný zlepšující přípravek pro pšeničné pečivo. Je vhodný především pro receptury s obsahem cukru a tuku do 20 %. Finálním výrobkům prodlouží měkkost až na 4 dny.

Dávkování: 1 % na hmotnost mouky

Objevte související produkty

O-Tentic Durum

Aktivní pekařská ingredience založená na originálním kvasu. Dává pečivu specifické aroma a texturu, které jsou typické pro velmi dlouhé časy zrání.

Acti-Fresh

Maxiální čerstvost od prvního dne až do konce doby trvanlivosti

Original Baker Emul Clean

Zlepšující přípravek pro bílé pečivo

Malz Super

Zlepšující přípravek pro běžné pšeničné pečivo a pšeničné chleby

Kontaktujte nás

Kontaktujte svého obchodního zástupce Puratos.

Kontaktujte nás

Odborné centrum pro průmyslové pekárny

IBCC poskytují zákazníkům vybavení a nástroje pro vývoj konkrétních hotových pekárenských výrobků a pro výzkum a testování nových aplikací před zahájením výroby.

Objevte

Všechny služby