Soft'r Velvet

Zlepšující přípravek pro výrobu jemného pečiva.

  • déle měkké pečivo - až 4 dny
  • pro receptury s obsahem cukru a tuku do 20 %

Soft'r Velvet je všestranný zlepšující přípravek pro pšeničné pečivo. Je vhodný především pro receptury s obsahem cukru a tuku do 20 %. Finálním výrobkům prodlouží měkkost až na 4 dny.

Dávkování: 1 % na hmotnost mouky

Výhody pro zákazníka
  • déle měkké pečivo - až 4 dny
Výhody pro spotřebitele
  • déle měkké pečivo

Zobrazit celý popis

Zlepšující přípravek pro výrobu jemného pečiva.

  • déle měkké pečivo - až 4 dny
  • pro receptury s obsahem cukru a tuku do 20 %

Soft'r Velvet je všestranný zlepšující přípravek pro pšeničné pečivo. Je vhodný především pro receptury s obsahem cukru a tuku do 20 %. Finálním výrobkům prodlouží měkkost až na 4 dny.

Dávkování: 1 % na hmotnost mouky

Výhody pro zákazníka
  • déle měkké pečivo - až 4 dny
Výhody pro spotřebitele
  • déle měkké pečivo

Zobrazit celý popis

Máte dotaz? Rádi Vám pomůžeme.

Kontaktujte nás

Kontaktujte nás

Kontaktujte svého obchodního zástupce Puratos.

Kontaktujte nás

Odborné centrum pro průmyslové pekárny

IBCC poskytují zákazníkům vybavení a nástroje pro vývoj konkrétních hotových pekárenských výrobků a pro výzkum a testování nových aplikací před zahájením výroby.

Objevte

Všechny služby