Soft'r Alpaga

Zlepšující přípravek pro zvýšení měkkosti a prodloužení čerstvosti pečiva.

  • déle čerstvé pečivo, měkkost až 7 dnů
  • pro bohaté receptury s obsahem tuku >20 %
  • konzistentní tolerance těsta
  • snížení odpadu při výrobě
Výhody pro zákazníka
  • déle čerstvé pečivo
  • měkkost až 7 dnů
  • konzistentní tolerance těsta
  • snížení odpadu při výrobě
Výhody pro spotřebitele
  • déle čerstvé pečivo
  • déle měkké pečivo

Soft'r Alpaga je všestranný zlepšující přípravek pro pšeničné pečivo. Je vhodný především pro bohaté receptury - vánočky, koláče atp. Softr Alpaga byl speciálně vyvinut tak, aby dodal měkkost, vláčnost, objem a odolnost. Finálním výrobkům prodlouží měkkost až na 7 dnů.

Dávkování: 1 % na hmotnost mouky

Objevte související produkty

O-Tentic Durum

Aktivní pekařská ingredience založená na originálním kvasu. Dává pečivu specifické aroma a texturu, které jsou typické pro velmi dlouhé časy zrání.

Acti-Fresh

Maxiální čerstvost od prvního dne až do konce doby trvanlivosti

Original Baker Emul Clean

Zlepšující přípravek pro bílé pečivo

Malz Super

Zlepšující přípravek pro běžné pšeničné pečivo a pšeničné chleby

Kontaktujte nás

Kontaktujte svého obchodního zástupce Puratos.

Kontaktujte nás

Odborné centrum pro průmyslové pekárny

IBCC poskytují zákazníkům vybavení a nástroje pro vývoj konkrétních hotových pekárenských výrobků a pro výzkum a testování nových aplikací před zahájením výroby.

Objevte

Všechny služby