S500 Kimo Grün Haubi PF

Zlepšující přípravek pro mraženou produkci

  • pro pečivo zamražené před kynutím
  • pro zamražené, částečně nakynuté pečivo
  • dávkování: 2 % na hmotnost mouky
Výhody pro zákazníka
  • nižší nároky na odbornost zaměstnanců pekárny
Výhody pro spotřebitele
  • čerstvé pečivo v jakékoli části dne

Objevte související produkty

O-Tentic Durum

Aktivní pekařská ingredience založená na originálním kvasu. Dává pečivu specifické aroma a texturu, které jsou typické pro velmi dlouhé časy zrání.

Acti-Fresh

Maxiální čerstvost od prvního dne až do konce doby trvanlivosti

Original Baker Emul Clean

Zlepšující přípravek pro bílé pečivo

Malz Super

Zlepšující přípravek pro běžné pšeničné pečivo a pšeničné chleby

Kontaktujte nás

Kontaktujte svého obchodního zástupce Puratos.

Kontaktujte nás

Odborné centrum pro průmyslové pekárny

IBCC poskytují zákazníkům vybavení a nástroje pro vývoj konkrétních hotových pekárenských výrobků a pro výzkum a testování nových aplikací před zahájením výroby.

Objevte

Všechny služby