Belcolade Origins Lait Papua New Guinea BIO 39% Cacao-Trace

Pravá belgická mléčná čokoláda s garantovaným původem, která kombinuje příchuť karamelu s podtóny lískových oříšků a ovoce.

  • obsah kakaa 73 %
  • chuťový profil: karamel, lískový oříšek, ovoce
  • certifikováno v programu Cacao-Trace

Kakao pěstované na strmých horských stranách podél majestátní řeky Sepik jedinečně ztělesňuje vzácné vlastnosti půdy v Pacifiku. Naším cílem je zachovat čistou, přirozenou chuť kakaa z Papuy-Nové Guineje a zajistit, aby se do popředí dostala svěžest jejích lesů.

Výhody pro zákazníka
  • garantovaný původ čokolády
  • prvotřídní kvalita
  • jedinečný chuťový profil
  • udržitelná čokoláda
  • BIO certifikace
Výhody pro spotřebitele
  • skvělá a jedinečná chuť čokolády nejvyšší kvality
  • udržitelná čokoláda
  • čokoláda vyrobená zodpovědně k životnímu prostředí

Cacao-Trace: unikátní certifikace a program pro udržitelnost pěstování kakaa.

Farmáři Papuy -Nové Guineje jsou odborníky na to, co dělají. Jejich tradiční způsoby pěstování a fermentace, vládní školení a naše přísné standardy Cacao-Trace zajišťují vynikající a vysoce kvalitní kakao. V červnu 2018 začalo přibližně 60 místně vlastněných posklizňových center harmonizovat své postupy fermentace a homogenizace, aby splňovaly standardy Cacao-Trace.

Společně s našimi farmáři zajišťujeme, aby chutě kakaových bobů byly chráněny a plně vyjádřeny.

Cacao-Trace také zahrnuje unikátní sběrná centra blízko farmářským komunitám. Zde se kakaové boby pečlivě kontrolují, fermentují a suší, aby z nich pak byla skvěle chutnající čokoláda. Klíčovými částmi programu jsou transparentnost a dosledovatelnost, což znamená, že se svými zákazníky můžete sdílet celý příběh. Každoroční audity, monitorování a kontinuální zlepšování jsou jádrem programu, abychom zajistili jeho pozitivní dopad na život farmářů.

Zobrazit celý popis

Pravá belgická mléčná čokoláda s garantovaným původem, která kombinuje příchuť karamelu s podtóny lískových oříšků a ovoce.

  • obsah kakaa 73 %
  • chuťový profil: karamel, lískový oříšek, ovoce
  • certifikováno v programu Cacao-Trace

Kakao pěstované na strmých horských stranách podél majestátní řeky Sepik jedinečně ztělesňuje vzácné vlastnosti půdy v Pacifiku. Naším cílem je zachovat čistou, přirozenou chuť kakaa z Papuy-Nové Guineje a zajistit, aby se do popředí dostala svěžest jejích lesů.

Výhody pro zákazníka
  • garantovaný původ čokolády
  • prvotřídní kvalita
  • jedinečný chuťový profil
  • udržitelná čokoláda
  • BIO certifikace
Výhody pro spotřebitele
  • skvělá a jedinečná chuť čokolády nejvyšší kvality
  • udržitelná čokoláda
  • čokoláda vyrobená zodpovědně k životnímu prostředí

Cacao-Trace: unikátní certifikace a program pro udržitelnost pěstování kakaa.

Farmáři Papuy -Nové Guineje jsou odborníky na to, co dělají. Jejich tradiční způsoby pěstování a fermentace, vládní školení a naše přísné standardy Cacao-Trace zajišťují vynikající a vysoce kvalitní kakao. V červnu 2018 začalo přibližně 60 místně vlastněných posklizňových center harmonizovat své postupy fermentace a homogenizace, aby splňovaly standardy Cacao-Trace.

Společně s našimi farmáři zajišťujeme, aby chutě kakaových bobů byly chráněny a plně vyjádřeny.

Cacao-Trace také zahrnuje unikátní sběrná centra blízko farmářským komunitám. Zde se kakaové boby pečlivě kontrolují, fermentují a suší, aby z nich pak byla skvěle chutnající čokoláda. Klíčovými částmi programu jsou transparentnost a dosledovatelnost, což znamená, že se svými zákazníky můžete sdílet celý příběh. Každoroční audity, monitorování a kontinuální zlepšování jsou jádrem programu, abychom zajistili jeho pozitivní dopad na život farmářů.

Zobrazit celý popis

Máte dotaz? Rádi Vám pomůžeme.

Kontaktujte nás

Kontaktujte nás

Kontaktujte svého obchodního zástupce Puratos.

Kontaktujte nás

Centrum pro čokoládu

V našich Centrech pro čokoládu zkoumají experti Puratos nejnovější trendy v produkci čokolády a zároveň vyvíjejí nové koncepty, produkty, procesy a technologie.

Objevte

Všechny služby