Po více než 60 let je Puratos průkopníkem na poli zlepšujících přípravků pro pekařskou výrobu. Naše přípravky nabízejí unikátní benefit vertikální integrace díky naší vlastní produkci enzymů a přírodních kvasů.
Nezáleží na tom, jestli působíte v oblasti čerstvého, baleného nebo mraženého pečiva. Naše přípravky vám pomohou překonat výrobní problémy a zajistí top kvalitu vašich výrobků.
Naše portfolio je široké a zahrnuje jak kompletní, víceúčelové přípravky, ta přípravky na míru. Vždy najdeme řešení, které vám bude nejlépe vyhovovat.
Zlepšující pekařské přípravky přinášejí klid v duši. Pomáhají vám získat kontrolu nad všemi možnými úskalími, která mohou při výrobě chleba nastat. Bez ohledu na výkyvy teploty, vlhkosti, kvalitu mouky a pracovní síly, tak získáte konzistentní skvělý výsledek při každém pečení.
Zlepšující přípravky Puratos byly speciálně vyvinuty pro čerstvé a balené pečivo a také pro mraženou produkci.
Zlepšující přípravky pro výrobu chlebů
Zlepšující přípravky pro běžné pečivo
Zlepšující přípravky pro bohaté a chudé receptury jemného pečiva
Zlepšující přípravky pro plundru a listové těsto
Zlepšující přípravky pro nekynuté zamražené pečivo
Zlepšující přípravky pro předkynuté zamražené pečivo
Zlepšující přípravky pro předpečené zamražené pečivo
Centrum pro chuť chleba v belgickém městě Saint Vith dává zákazníkům, vědeckým pracovníkům a zaměstnancům Puratos šanci sdílet svou vášeň pro chleba a nejlepší praxi v dosahování perfektních chutí. Je také domovem naší slavné Knihovny kvasů.
IBCC poskytují zákazníkům vybavení a nástroje pro vývoj konkrétních hotových pekárenských výrobků a pro výzkum a testování nových aplikací před zahájením výroby.