Zlepšující přípravky

Po více než 60 let je Puratos průkopníkem na poli zlepšujících přípravků pro pekařskou výrobu. Naše přípravky nabízejí unikátní benefit vertikální integrace díky naší vlastní produkci enzymů a přírodních kvasů.

Nezáleží na tom, jestli působíte v oblasti čerstvého, baleného nebo mraženého pečiva. Naše přípravky vám pomohou překonat výrobní problémy a zajistí top kvalitu vašich výrobků.

Naše portfolio je široké a zahrnuje jak kompletní, víceúčelové přípravky, ta přípravky na míru. Vždy najdeme řešení, které vám bude nejlépe vyhovovat.

Jaké jsou výhody při použití zlepšujících přípravků?

Zlepšující pekařské přípravky přinášejí klid v duši. Pomáhají vám získat kontrolu nad všemi možnými úskalími, která mohou při výrobě chleba nastat. Bez ohledu na výkyvy teploty, vlhkosti, kvalitu mouky a pracovní síly, tak získáte konzistentní skvělý výsledek při každém pečení.

Zlepšující přípravky Puratos byly speciálně vyvinuty pro čerstvé a balené pečivo a také pro mraženou produkci.

Chleby

Zlepšující přípravky pro výrobu chlebů

Běžné pečivo

Zlepšující přípravky pro běžné pečivo

Jemné pečivo

Zlepšující přípravky pro bohaté a chudé receptury jemného pečiva

Laminované pečivo

Zlepšující přípravky pro plundru a listové těsto

Nekynuté

Zlepšující přípravky pro nekynuté zamražené pečivo

Předkynuté

Zlepšující přípravky pro předkynuté zamražené pečivo

Předpečené

Zlepšující přípravky pro předpečené zamražené pečivo

Zlepšující přípravky

Produkty

O-Tentic Durum

Přípravky pro výrobu chlebů, Zlepšující přípravky

Aktivní pekařská ingredience založená na originálním kvasu. Dává pečivu specifické aroma a texturu, které jsou typické pro velmi dlouhé časy zrání.

Acti-Fresh

Zlepšující přípravky

Maxiální čerstvost od prvního dne až do konce doby trvanlivosti

Malz Super

Přípravky pro výrobu chlebů, Zlepšující přípravky

Zlepšující přípravek pro běžné pšeničné pečivo a pšeničné chleby

Soft'r Alpaga

Zlepšující přípravky

Zlepšující přípravek pro zvýšení měkkosti a prodloužení čerstvosti pečiva.

Double Bake CL

Zlepšující přípravky

Zlepšující přípravek pro mraženou produkci

Soft'r Nature

Zlepšující přípravky

Zlepšující přípravek pro zachování čerstvosti a vláčnosti běžného, jemného, čerstvého i baleného pečiva.

S500 Acti Plus

Přípravky pro výrobu chlebů, Zlepšující přípravky

Zlepšující přípravek pro vysokou toleranci výrobního procesu

Original Baker Semmelzutaten GU/2

Zlepšující přípravky

Zlepšující přípravek pro běžné pšeničné pečivo

Tigris White

Zlepšující přípravky

Zlepšující přípravek pro výrobu běžného pšeničného pečiva. Vhodný také pro mraženou produkci.

S500 Forte

Přípravky pro výrobu chlebů, Zlepšující přípravky

Zlepšující přípravek pro pšenično-žitné chleby, vyvinutý na míru českým pekařům.

Dravapan

Přípravky pro výrobu chlebů, Zlepšující přípravky

Základní zlepšující přípravek pro pšenično-žitné chleby.

S500 Gold

Přípravky pro výrobu chlebů, Zlepšující přípravky

Zlepšující přípravek pro pšenično-žitné chleby, vyvinutý na míru českým pekařům.

Goliath

Přípravky pro výrobu chlebů, Zlepšující přípravky

Zlepšující přípravek pro běžné pšeničné pečivo a pšeničné chleby

Soft'r Velvet

Zlepšující přípravky

Zlepšující přípravek pro výrobu jemného pečiva.

Pantera

Přípravky pro výrobu chlebů, Zlepšující přípravky

Zlepšující přípravek pro pečivo vyráběné z mouky chudé na lepek.

Kovatic

Přípravky pro výrobu chlebů, Ostatní

Tekutý regulátor kyselosti pro pekařskou výrobu.

Centrum pro chuť chleba

Centrum pro chuť chleba v belgickém městě Saint Vith dává zákazníkům, vědeckým pracovníkům a zaměstnancům Puratos šanci sdílet svou vášeň pro chleba a nejlepší praxi v dosahování perfektních chutí. Je také domovem naší slavné Knihovny kvasů.

Objevte

Všechny služby

Odborné centrum pro průmyslové pekárny

IBCC poskytují zákazníkům vybavení a nástroje pro vývoj konkrétních hotových pekárenských výrobků a pro výzkum a testování nových aplikací před zahájením výroby.

Objevte

Všechny služby