V Puratos jsme vyvinuli množství směsí pro náplně. Ty zahrnují mix CPT, který se připravuje s horkým mlékem a cukrem, a Cremyvit, který se připravuje zastudena s vodou. Obojí slouží jako základ lahodného a všestranného krému.
Je mnoho důvodů, proč by pekař nebo cukrář zvolil suchou směs před výrobou vlastního krému. Mezi ty praktické patří:
V závislosti na konečném produktu výsledný krém musí mít specifické vlastnosti, jako je konkrétní chuť, barva, textura, čerpatelnost, pečení a/nebo stabilita při zmrazování a rozmrazování. Například do laminovaných produktů je důležité použít pudinkový krém, který je termostabilní, zatímco mražený banánek vyžaduje krém stabilní při zmrazování a rozmrazování.
Abychom vyhověli těmto různým potřebám, v Puratos jsme vyvinuli širokou škálu směsí pokrývající různé aplikace a vlastnosti. Jsou chutné, všestranné a snadno se používají. Nabízíme také řešení na míru, která splní veškeré další požadavky, které byste mohli mít.
Suché směsi pro náplně
Sypká směs pro snadnou výrobu lahodné náplně z vlašských ořechů.
Suché směsi pro náplně
Sypká směs pro snadnou výrobu lahodné náplně s lískovými oříšky.
Suché směsi pro náplně, Makové náplně
Sypká směs pro přípravu klasické makové náplně. 90 % máku použitého v této směsi vyrostlo na českých polích, proto je její chuť právě taková, jakou ji známe od našich babiček.
Suché směsi pro náplně
Sypký termostabilní stabilizátor tvarohu určený pro pekařskou výrobu.
Suché směsi pro náplně
Sypká směs pro snadnou výrobu lahodné náplně z vlašských ořechů.
IPCC nabízí průmyslovým cukrářům plnohodnotné zkušební centrum věnované technologickým inovacím a optimalizaci procesů.
Našim zákazníkům umožňujeme přístup k nejnovějšímu vybavení průmyslu, odborným znalostem a školením a také k hloubkovému výzkumu mezinárodních trendů.