Suché směsi pro náplně

V Puratos jsme vyvinuli množství směsí pro náplně. Ty zahrnují mix CPT, který se připravuje s horkým mlékem a cukrem, a Cremyvit, který se připravuje zastudena s vodou. Obojí slouží jako základ lahodného a všestranného krému.

Jaké jsou výhody užití suchých směsí pro náplně?

Je mnoho důvodů, proč by pekař nebo cukrář zvolil suchou směs před výrobou vlastního krému. Mezi ty praktické patří:

  • časová úspora: příprava v několika krocích
  • konstantní kvalita: minimum chyb a rizikových faktorů při výrobě
  • optimální náklady: rychlá příprava a minimální spotřeba energií

Jaké jsou možnosti výroby náplní?

V závislosti na konečném produktu výsledný krém musí mít specifické vlastnosti, jako je konkrétní chuť, barva, textura, čerpatelnost, pečení a/nebo stabilita při zmrazování a rozmrazování. Například do laminovaných produktů je důležité použít pudinkový krém, který je termostabilní, zatímco mražený banánek vyžaduje krém stabilní při zmrazování a rozmrazování.

Abychom vyhověli těmto různým potřebám, v Puratos jsme vyvinuli širokou škálu směsí pokrývající různé aplikace a vlastnosti. Jsou chutné, všestranné a snadno se používají. Nabízíme také řešení na míru, která splní veškeré další požadavky, které byste mohli mít.

Suché směsi pro náplně

Produkty

Walnussfülle Fix & Fertig

Suché směsi pro náplně

Sypká směs pro snadnou výrobu lahodné náplně z vlašských ořechů.

Haselnussfülle 20%

Suché směsi pro náplně

Sypká směs pro snadnou výrobu lahodné náplně s lískovými oříšky.

Mohnfülle Classic

Suché směsi pro náplně, Makové náplně

Sypká směs pro přípravu klasické makové náplně. 90 % máku použitého v této směsi vyrostlo na českých polích, proto je její chuť právě taková, jakou ji známe od našich babiček.

Cremyco

Suché směsi pro náplně

Práškový vanilkový krém, který stačí smíchat s vodou

Creme Finese

Suché směsi pro náplně

Instantní vailkový krém pro přípravu za studena.

Kakaofülle

Suché směsi pro náplně

Kakaová náplň do koblih, plundry a listového těsta

Cheesy CZ

Suché směsi pro náplně

Sypký termostabilní stabilizátor tvarohu určený pro pekařskou výrobu.

Walnussfülle W

Suché směsi pro náplně

Sypká směs pro snadnou výrobu lahodné náplně z vlašských ořechů.

Využijte naše

Odborné centrum pro průmyslové cukrářství

IPCC nabízí průmyslovým cukrářům plnohodnotné zkušební centrum věnované technologickým inovacím a optimalizaci procesů.

Objevte

Všechny služby

Inovační centrum

Našim zákazníkům umožňujeme přístup k nejnovějšímu vybavení průmyslu, odborným znalostem a školením a také k hloubkovému výzkumu mezinárodních trendů.

Objevte

Všechny služby