Zlepšující přípravky

Po více než 60 let je Puratos průkopníkem na poli zlepšujících přípravků pro pekařskou výrobu. Naše přípravky nabízejí unikátní benefit vertikální integrace díky naší vlastní produkci enzymů a přírodních kvasů.

Nezáleží na tom, jestli působíte v oblasti čerstvého, baleného nebo mraženého pečiva. Naše přípravky vám pomohou překonat výrobní problémy a zajistí top kvalitu vašich výrobků.

Naše portfolio je široké a zahrnuje jak kompletní, víceúčelové přípravky, ta přípravky na míru. Vždy najdeme řešení, které vám bude nejlépe vyhovovat.

Jaké jsou výhody při použití zlepšujících přípravků?

Zlepšující pekařské přípravky přinášejí klid v duši. Pomáhají vám získat kontrolu nad všemi možnými úskalími, která mohou při výrobě chleba nastat. Bez ohledu na výkyvy teploty, vlhkosti, kvalitu mouky a pracovní síly, tak získáte konzistentní skvělý výsledek při každém pečení.

Zlepšující přípravky

Produkty

Acti-Fresh

Zlepšující přípravky

Maxiální čerstvost od prvního dne až do konce doby trvanlivosti

O-Tentic Durum

Přípravky pro výrobu chlebů, Zlepšující přípravky

Aktivní pekařská ingredience založená na originálním kvasu. Dává pečivu specifické aroma a texturu, které jsou typické pro velmi dlouhé časy zrání.

S500 Forte

Zlepšující přípravky

Zlepšující přípravek pro pšenično-žitné chleby, vyvinutý na míru českým pekařům.

S500 Gold

Zlepšující přípravky

Zlepšující přípravek pro pšenično-žitné chleby, vyvinutý na míru českým pekařům.

Double Bake CL

Zlepšující přípravky

Zlepšující přípravek pro mraženou produkci

S500 Acti Plus

Zlepšující přípravky

Zlepšující přípravek pro vysokou toleranci výrobního procesu

Vorba+

Zlepšující přípravky

Zlepšující přípravek pro mraženou produkci

S500 Kimo Grün Haubi PF

Zlepšující přípravky

Zlepšující přípravek pro mraženou produkci

Tigris White

Zlepšující přípravky

Zlepšující přípravek pro výrobu běžného pšeničného pečiva. Vhodný také pro mraženou produkci.

Ambra

Zlepšující přípravky

Zlepšující přípravek pro běžné pšeničné pečivo

Pantera

Zlepšující přípravky

Zlepšující přípravek pro pečivo vyráběné z mouky chudé na lepek.

Superboost

Zlepšující přípravky

Zlepšující přípravek pro běžné pšeničné pečivo a pšeničné chleby

Malz Super

Zlepšující přípravky

Zlepšující přípravek pro běžné pšeničné pečivo a pšeničné chleby

Soft'r Velvet

Zlepšující přípravky

Zlepšující přípravek pro výrobu jemného pečiva.

Soft'r Alpaga

Zlepšující přípravky

Zlepšující přípravek pro zvýšení měkkosti a prodloužení čerstvosti pečiva.

Dravapan

Zlepšující přípravky

Základní zlepšující přípravek pro pšenično-žitné chleby.

Tigris Blue

Zlepšující přípravky

Pekařský zlepšující přípravek pro výrobu pšeničného pečiva.

Goliath

Zlepšující přípravky

Zlepšující přípravek pro běžné pšeničné pečivo a pšeničné chleby

Orginal Baker Frost Genuss

Zlepšující přípravky

Zlepšující přípravek pro mraženou produkci

Original Baker Semmelzutaten GU/2

Zlepšující přípravky

Zlepšující přípravek pro běžné pšeničné pečivo

Original Baker Emul Clean

Zlepšující přípravky

Zlepšující přípravek pro bílé pečivo

Centrum pro chuť chleba

Centrum pro chuť chleba v belgickém městě Saint Vith dává zákazníkům, vědeckým pracovníkům a zaměstnancům Puratos šanci sdílet svou vášeň pro chleba a nejlepší praxi v dosahování perfektních chutí. Je také domovem naší slavné Knihovny kvasů.

Objevte

Všechny služby

Odborné centrum pro průmyslové pekárny

IBCC poskytují zákazníkům vybavení a nástroje pro vývoj konkrétních hotových pekárenských výrobků a pro výzkum a testování nových aplikací před zahájením výroby.

Objevte

Všechny služby