Pšeničné pečivo

Pšeničné pečivo obsahuje minimálně 90 % pšeničné složky.
Rohlíky, housky, bulky a další výrobky z pšeničné mouky mají mnoho variant po celém světě.

Puratos produkty pro výrobu pšeničného pečiva

O-Tentic Durum

Aktivní pekařská ingredience založená na originálním kvasu. Dává pečivu specifické aroma a texturu, které jsou typické pro velmi dlouhé časy zrání.

Malz Super

Zlepšující přípravek pro běžné pšeničné pečivo a pšeničné chleby

Soft'r Alpaga

Zlepšující přípravek pro zvýšení měkkosti a prodloužení čerstvosti pečiva.

Softgrain Spring Rye

Pekařská směs naklíčeného žita a žitného kvasu

Sapore Softgrain 5 Grains

Pekařská směs zrn a semínek máčená v přírodním kvasu Sapore

Soft'r Velvet

Zlepšující přípravek pro výrobu jemného pečiva.

Double Bake CL

Zlepšující přípravek pro mraženou produkci

S500 Acti Plus

Zlepšující přípravek pro vysokou toleranci výrobního procesu