Makronky a sněhové pečivo

Makronky mají italský původ, věhlasu se ale dočkaly až za renesance ve Francii, a to díky Catherine de Medici a jejích mistrů cukrářů. Dnešní podobu makronkám dal na začátku 20. století Pierre Desfontaines, kterého napadlo dvě makronky spojit krémem, čímž vynalezl pravou "Macaron de Paris". Od té doby tuto nebesky lahodnou pochoutku objevilo nespočet lidí a umění makronek, které se rozvinulo ve Francii, dnes ovládlo celý svět.

Milovníci makronek obdivují přehršli barev a chutí, které jsou jen možné vymyslet. Nejpopulárnější je čokoládová, ale velké oblibě se dočkaly také příchutě fialek, růže nebo lékořice. Fantazii se zde meze nekladou, v tomto okamžiku se pravděpodobně rodí další varianta makronky, která si najde své obdivovatele.

Patis'Macaron - kouzelný mix

Patis'Macaron je kompletní suchá směs a je určena pro snadnou přípravu makronkových "skořápek", které lze snadno barvit a ochucovat. S Patis'Macaron ovládnete umění makronek raz dva a budete tak moci vytvářet své vlastní kreace, které potěší vaše zákazníky.